A- A A+

Historiek

Schootec werd in 1999 opgericht te Hoeselt met als activiteit import en verkoop van hoogtechnologisch schoorsteenmateriaal. Deze specialisatie evolueerde tot een bijkomend geheel van plaatsing, advies en dienstverlening.

Door deze enorme groei zijn we in 2007 verhuisd naar het Industrieterrein te Diest, van waaruit we tot op heden nog steeds verder blijven groeien.

Onze klanten krijgen een FULL SERVICE, wat start van een werfbezoek, een berekening, uitwerking, voltooiing en opvolging van projecten. Dit voor zowel nieuwbouw- als renovatiewoningen.

Wij bieden onze klanten expertise gaande van een inspectie met beeldopname, het geven van bijkomend advies en het opstellen van verslagen met betrekking tot het opsporen van problemen als eveneens het aanreiken van oplossingen.

Onze klanten krijgen totale garantie op de aangeboden oplossing en op de correcte werking van de schoorsteen. Dit voor eenvoudige als de meest ingewikkelde uitvoeringen.

Vergeet ons ook niet toe te voegen via facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes !!

 

BVBA Schootec Industrieterrein 2 – I.Z. Webbekom 2017 3290 Diest - België Tel.: 013/35 35 00 Fax: 013/35 35 01 info@schootec.be BTW BE 0467.256.819